İstasyonaltı, 8220. Sk. No:24, 35630 Aosb/Çiğli/İzmir 0 530 050 98 71

Asansörlü Taşımacılık

Öz Çeken Evden Eve

Asansörlü Taşımacılık

Evlerinizi yeni adresinize güven ve sigortalı bir şekilde taşımak adına sizlerde hemen tercihinizi bizden yana kullanabilirsiniz. Özel ve donanımlı araçlarımız, elit ambalajlama sürecimiz ve çalışanlarımızın deneyimi ile artık zamanında bir asansörlü taşıma hizmetini alabilirsiniz. Aynı zamanda asansörlü taşımacılık içinde sizlere öncülük ettiğimizi dile getirmeliyiz.
Asansörlü taşıma günümüzde daha çok tercih edilmeye başlamıştır. Bu taşıma sisteminin tercih edilmesinin nedenleri arasında daha az insan gücü, eşyaların taşınırken zarar görmemesi, taşınma esnasında çevreye zarar verilmemesi gibi etmenler vardır. Asansörün olmadığı durumlarda ya da asansör olup da yönetimin asansörle taşımaya izin vermediği durumlarda ve yüksek katlı binalarda asansörlü taşıma yöntemi kullanılmaktadır. Asansörlü taşıma yönteminin tercih edilebilmesi için geniş bir balkon çift kanatlı kapılar veya Fransız balkon gerekmektedir. Asansör mekanizmasını kurmak için binanın çevresinin de mekanizmayı kurmaya elverişli olması çok önemlidir.
Asansörlü taşıma ile zamandan tasarruf ederek kolayca taşınabilirsiniz. Bu taşıma yöntemiyle hem çevrenizi hem de apartman sakinlerini daha az rahatsız etmiş olursunuz. Bu taşıma yöntemini seçerken eşyalarınızın zarar görmemesi için nakliye firmasının profesyonel ve güvenilir olması çok önemlidir.  Firmamız asansörlü taşıma işinde oldukça profesyoneldir. Asansörlü taşıma için firmamızı tercih edebilirsiniz.

WhatsApp